Oglas
· · Komentari: 0

PODATAK KOJI MNOGI NISU ZNALI: Evo koji broj cipela nosi Ceca

Jedna od malobrojnih informacija o Svetlani Ceci Ražnatović koja nije bila poznata javnosti

1721120889_7cfc71481b3132ed630616eb8cbab1f73b9f37f9.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Ceca Ražnatović uživa na zasluženom odmoru nakon mnogo rada, naporne sezone u „Zvezdama Granda”, brojnim koncertima, radu na novom albumu.

Već skoro mesec dana folk diva se povukla iz javnosti, a mi smo pronašli snimak od pre nekoliko meseci na kojem smo saznali koji broj cipela Ceca Ražnatović nosi.

Pevačica je i prethodne sezone snimala sada već kultni šou „Ceca i deca” gde su kamere u stopu pratile sve članove njene porodice i njihove svakodnevne aktivnosti.

Pa su tako završili na setu za snimanje novog spota gde je bila i Anastasija Gudelj kako bi podržala mamu i njihov porodični frizer i prijatelj Stevan Radivojević.

Cecina mezimica požalila se svom najboljem prijatelju da joj majka uzima garderobu i obuću bez pitanja i prisvaja za sebe, kao što je slučaj sa prelepim potpeticama.

- Ove cipele su inače bile moje. Kupila sam ih sebi i ona je rekla: „To je meni dobro”. Ovo je 40,5, ona je meni ovo uzela, probala i dobre su joj bile. Ja sam sebi posle kupila nove.

- Pa dobre su, ali ove su 40,5, a ona nosi 39 - nadovezao se Stevan.

Iako neretko mislimo da o najvećoj pevačkoj zvezdi sve znamo, poneki podatak ume veoma da nas iznenadi, pa su tako njeni fanovi komentarisali da su mislili da ima manju nogu.

Budući da je visoka 173 cm, ovaj broj cipela Cece Ražnatović uopšte ne treba da čudi.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas