Oglas
· · Komentari: 0

PODATAK KOJI MNOGI NE ZNAJU: Koliko je Filip Živojinović stariji od Prije?

U pitanju je dvoifren broj godina

1716195406_Foto-Ataimages.rs-Prija-i-Filip.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Nema sumnje da je mlada pevačica Aleksandra Prijović trenutno jedna od najistaknutijih na Balkanu, čemu svedoče i rasprodati koncerti širom regiona. 

Ipak, najveća podrška joj je, bez sumnje, porodica, a na prvom mestu suprug Filip. Nebrojeno puta je isticala da je njen uspeh i njegov, te da na njega uvek može da se osloni - u svemu. 

- Bez Filipa ja ne bih bila ovde gde jesam. Ovo je naš zajednički uspeh. Na svemu smo radili godinama strpljivo, tako da smo sada samo zadovoljni, srećni i znamo da je vredelo - istakla je jednom prilikom.

Podsetimo, par se zavetovao na večnu ljubav 2018. godine, a samo godinu dana kasnije, u martu 2019. dobili su sina Aleksandra. 

Međutim, mnogima je bukvalno promaklo i to da je Filip stariji od Prije i to čak deceniju, s obzirom da ona ima 28, a on 10 više - 38 godina. 

Filip je jednom prilikom otkrio nepoznate detalje iz njihovog života i kakva je Aleksandra kad se naljuti.

- Može da bude baš gadna, ali kada nije u pravu neće to priznati istog trenutka, ali već posle sat vremena ona će da krene da se iskupljuje, ako je uradila nešto pogrešno. Nije po prirodi neko ko može da se ljuti, ali u sekundi kaže ono što joj je na umu, ali nikada ne ćuti. Ja uglavnom uvek prvi popustim, a ona je temperamentija. NJu najviše oraspoloži Aleksandar - rekao je Filip, pa priznao kako je započela njihova ljubav.

- Od prvog dana bili smo jedan tim i funkcionisali smo kao jedna duša i telo, sve je bilo prirodno, ja sam joj rekao posle deset dana zabavljanja da ću je oženiti. Kupila me je, jer sam video da je ona žena, koja kada nešto želi ide ka tome - otkrio je Filip jednom prilikom.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas