Oglas
· · Komentari: 0

Oženio se Bejbi Lazanja: Rekao sudbonosno "da" dugogodišnjoj devojci (FOTO)

Važna godina za Bejbi Lazanju

1730018896_ff3570a0acedc5ec6c9b1299cb998160c1224b78.jpg
Foto: prO\eofimedia
Oglas

Hrvatski pevač Marko Purišić, poznatiji Bejbi Lazanja, koji je na ovogodišnjoj "Pesmi Evrovizij" osvojio publiku širom sveta, ožnio se juče dugogodišnjom devojkom, Elizabetom Ružić.

Par je organizova intimnu proslavu u krugu najbližih, a ceremonija venčanja je održana u srednjovekovnoj crkvi u Istri.

Bejbi Lazanja je nosio teget odelo sa prugicama, dok je mlada bila u romantičnoj vintidž haljini koju su pratili čipka i puf rukavi.

Elizabeta je jednom prilikom otkrila kako su se upoznali:

- Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u toj grupi koju slušam i mislila sam da je zgodan pa sam ga dodala. On je mene dodao natrag i tako je sve počelo. Nakon prvog sastanka mislila sam da mi se više nikad neće javiti i da je prošlo grozno, ali onda se javio - otkrila je Elizabeta u dokumentarcu "U susret Eurosongu".

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas