Oglas
· · Komentari: 0

OVOME SE NISTE NADALI: Konačno je otkirveno koliko je ANA NIKOLIĆ platila pesmu "ROMALE ROMALI"

Ana Nikolić je svoj mega hit platila papreno skupo

1724137360_Ana-NIKOLIC-rOMALE-romali.png
Photo:printscreen/youtube
Oglas

Pevači spremni da daju ogromne sume novca za pesme, u nadi da će postati hitovi i proslaviti ih. Ipak, čini se da je najspremnija na to bila pevačica Ana Nikolić koja je za numeru "Romale, romali" dala vrtoglavih 30. 000 evra.

Ana je bez razmišljanja ovu cifru dala pre petnaest godina kada je i snimila pesmu koja je i danas veliki hit.

Još na prvo slušanje znalo se da će pesma postati vanvremenski hit, a ni cifra za koju ju je Ana kupila od Kikija Lesendrića nije zanemarljiva.

Podsetimo, Kiki Lesendrić nedavno je govorio o saradnji sa Anom Nikolić i otkrio zašto joj je debelo naplatio pesmu.

- Bio sam bezobrazan i taj bezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim ceo album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cenu koja je bila opravdana – rekao je, a na pitanje da li je pesma vredela toliku sumu odogovorio:

- Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vreme, Marina je bila takođe skupa, kao i LJilja Jorgovanović, pesma je svakako opravdala cenu i njoj je donela novac.

Kurir

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas