Oglas
· · Komentari: 0

OVAJ PEVAČ JE ROĐENI BRAT LEPE BRENE: Viđali smo ga na malim ekranima, a malo ko je znao da su u srodstvu (VIDEO)

Brat Lepe Brene takođe se bavi muzikom, a gledali ste ga u popularnom takmičenju

1724311984_Foto-Ataimages.rs-A.H-Printscreen-YouTube-Nikad-nije-kasno.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.H. Printscreen/ YouTube - Nikad nije kasno
Oglas

Lepa Brena ostvarila je neverovatnu karijeru, a malo je poznato da nije jedina u svojoj porodici koja se bavi muzikom.

Brat Lepe Brene, Faruk Jahić takođe se bavi pevanjem, a pre nekoliko godina za njega se čulo i šire.

Faruk je učestvovao u popularnom muzičkom takmičenju „Nikad nije kasno“. Brat Lepe Brene ne samo da peva već svira i harmoniku, a jednom prilikom sa sestrom se pojavio na sceni.

Da je gen za muziku u porodici Jahić preovladao, dokaz je i njihova sestra Faketa koja takođe ima dara za pevanje.

Interesantan je podatak da su Faruk i Faketa muzičke karijere započeli pre Brene, o čemu je pevačica govorila svojevremeno.

Brat Lepe Brene iz Brčkog se preselio u Beograd, dok Faketa živi u Kanadi.

Muzička zvezda izuzetno je bliska sa bratom i sestrom sa kojima se okuplja na sve važne datume, te ništa nije bilo drugačije ni pre dve godine kada je Faruk ženio sina.

Familija je emotivan susret ovekovečila zajedničkom fotografijom, uz simpatičan opis.

- Šta ti je genetika. Niko nije ispod 178 cm visok. Svi smo tu, čuvari prošlosti i vladari sadašnjosti - napisala je Brena tada, a kasnije tog dana na svadbi svog bratanca napravila je neverovatnu atmosferu kada se latila mikrofona.

(Gloria)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas