Oglas
· · Komentari: 0

Otkriveno šta je Dženifer Aniston poklonila Bredu pitu za 40. rođendan: Dve godine kasnije usledio je razvod o kome se i sada priča

Dženifer Aniston je pažljivo birala poklon za jubilarni rođendan tadašnjeg supruga

1722517911_profimedia-0020458016.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Jedan od razvoda o kome se definitivno najviše govorilo u Holivudu bio je razvod Breda Pita i Dženifer Aniston.

Bivši supružnici nakon okončanja braka nisu imali negativne reči jedno za drugo, iako su postojali navodi da je Bred zapravo prevario Dženifer sa Anđelinom Džoli na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit":

Ipak, Dženifer je uvek ostajala dosledna stavu o tome da o Bredu nikad neće ružno da govori.

Sada je svetski poznat kuvar, Džejmi Oliver, otkrio kakvo je iznenađenje Dženifer priredila Benu za njegov 40. rođendan.

Dvadeset godina nakon proslave u decembru 2003. godine, poznati kuvar Džejmi Oliver rekao je slušaocima „Fitzi & Vippa vith Kate Ritchie“ o poklonu koji je Dženifer priredila Benu.

- Ja sam zapravo bio poklon za 40. rođendan Breda Pita od Džen - rekao je čuveni kuvar u emisiji, prenosi Pejdž Siks.

Kako je objasnio Bred je obožavao njegove emisije o kuvanju, pa je Dženifer mislila da je savršen poklon da mu upravo on priredi večeru.

- Zvala je, a mi smo joj tri puta prekinuli vezu jer nismo verovali da je to ona. Mislili smo da se to neko šali. Tako da je morala da ode preko svog agenta do mog agenta, ali ja zapravo nisam imao agenta, tako da je trebalo malo vremena.

Pit (60) i Aniston (55) bili su u braku od 2000. do 2005. godine. Bred je onda stupio u vezu sa Anđelinom Džoli, sa kojom se kasnije venčao, ali i razveo.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas