Oglas
· · Komentari: 0

OTKAZALA DOLAZAK NA IZBOR ZA MIS SRBIJE: Evo zašto se JOVANA JEREMIĆ NIJE POJAVILA u poslednjem trenutku

Voditeljka "Pinka", Jovana Jeremić, trebalo je da se pojavi večeras na gala događaju u Beogradu, izboru za Mis Srbije, ali do toga nije došlo.

1718869449_Untitled.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Jovana je izabrana da bude deo žirija izbora, koji je počeo u 21 čas na Trgu Republike.

Jeremićeva je, međutim, zbog privatnih obaveza otkazala dolazak.

- Sa ćerkom sam. Vratila se dan ranije sa rekreativne, to je razlog zbog kog nisam mogla da se pojavim večeras - priznala nam je Jovana.

Voditeljka nam je, inače, nedavno otkrila šta radi sa izabranikom, biznsimenom Draganom Stankovićem.

- Uživamo, gledamo televiziju, ja treniram. Dragan se sunča sa mnom, to je naš ritual. Kad završim emisiju, ja spavam na levoj, a on na desnoj ležaljki i mazi me. Mi dosta vremena provodimo zajedno, mene više nema u gradu. Prošla sam sve i svašta, sad mi je potreban mir koji imam sa njim - rekla je voditeljka, a onda otkrila da li joj Dragan priča da je najlepša i najzgodnija.

- On dosta radi na mom fizičkom izgledu, ja nemam ni gram celulita i sala, Dragan je tu dosta doprineo, da budem najbolja verzija sebe. Uticao je na mene da vodim računa još više, da budem spartanac kakav jesam. Ispravio je neke moje greške koje sam imala u ishrani. On voli da ja budem zgodna i insistira na tome. LJubav menja čoveka na bolje.

(Blic)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas