Oglas
· · Komentari: 0

ONA JE SESTRA BORE ČORBE: Reč je o našoj poznatoj pevačici koja je bila sa njim u najtežim trenucima (FOTO)

Bora Đorđević je juče preminuo u 72. godini života, a vest o njegovoj smrti je pogodila ceo region

1725528207_Foto-Ataimages.rs-A.-A.-Bora-Printscreen-Instagram.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A. Printscreen/ Instagram - krsticbilja
Oglas

Legendarni roker koji je obeležio muzičku scenu Balkana i jednu celu eru, Bora Čorba, preminuo je danas u 72. godini.

Bora je umro u bolnici u LJubljani gde su se lekari danima borili za njegov život.

Poslednjih dana njegovo zdravstveno stanje i problem sa plućima koji je imao su se naglo pogoršali, a Bora, nažalost, nije izdržao.

U najtežim trenucima uz njega je bila i njegova sestra, pevačica Biljana Krstić koja je za "Blic" tada rekla da se svi nadaju da će se pevač oporaviti.

- Svi očekujemo da Boki bude bolje - poručila je Biljana tada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bilja Krstic (@krsticbilja)

Ona se od Bore oprostila na svom Instagram profilu. Postavila je njihovu zajedničku fotografiju, a ispod nje ostavila emotivan opis.

- Tužna vest me je zatekla na putu kroz Makedoniju. Ovih dana imala sam nadu da će se možda desiti čudo, kako si mi u poslednjoj poruci napisao. Naš “Milisa” kako smo ga svi u Suncokretu zvali je među zvezdama, to je ona najsjajnija - napisala je ona.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas