Oglas
· · Komentari: 0

"ONA JE DIKTATOR NA VISOKIM ŠTIKLAMA": Zaposleni beže od Megan Markl - tvrde da odrasle muškarce dovodi do suza

Preterivanje ili ne, činjenica je da retko ko ostaje dugo zaposlen kod Saseksa

1726487687_Foto-Profimedia-Megan-Markl1.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princ Hari, vojvoda od Saseksa, proslavio je 40. rođendan. Iako je u izuzetno lošim odnosima s drugim članovima britanske kraljevske porodice, kralj Čarls i kraljica Kamila čestitali su mu rođendan preko društvenih mreža. Učinili su to na zvaničnom profilu kraljevske porodice na X-u uz fotografiju nasmejanog Harija iz 2018. godine i jednostavnu poruku: "Želimo srećan 40. rođendan vojvodi od Saseksa!"

Na opšte iznenađenje, malo kasnije princ Vilijam i Kejt Midlton preneli su objavu na svom profilu. Poslednji put Hari je rođendanske čestitke od porodice dobio 2021, kada je kraljica Elizabeta II još bila živa.

Princ rođendan je proslavio u Kaliforniji, sa suprugom Megan (43) i njihovom decom, Arčijem (5) i Lilibeth (3), a nakon toga je s prijateljima otišao na izlet u obližnji nacionalni park. Među poklonima kojima se raduje svakako je najveći onaj od 8,5 miliona dolara (7,77 miliona evra) koje će dobiti iz ostavštine prabake kraljice-majke Elizabete. Prabaka je ostavila fond od 90 miliona dolara za naslednike iuslove kako se isplaćuju - za Harija je to njegov 40. rođendan. Novac će dobro doći da popuni porodični budžet.

Međutim, ni rođendansko slavlje ne može da prođe bez neprijatnosti. Najveću senku na proslavu bacili su medijski napisi o problemima koje preduzetni par ima s nalaženjem saradnika i zaposlenih. Na glasu su kao najgori slavni poslodavci. Krivica za te probleme pripisuje se njegovoj supruzi Megan Markl koja "odrasle muškarce tera na plač".

- Svi se užasavaju Megan. Ona ponižava ljude, ne prima ničije savete. Oboje su loši u odlučivanju, često menjaju mišljenja. Hari je vrlo, vrlo šarmantna osoba, nimalo umišljen, ali on joj omogućuje da se ponaša tako. A ona je jednostavno grozna. - rekao je neimenovani izvor blizak paru u tekstu koji se uglavnom bavi činjenicom da se zaposleni Saseksovih, smenjuju "kao na traci".

 - Apsolutno je neumoljiva - rekao je drugi insajder - Ona maršira okolo poput diktatora na visokim štiklama, ljuti se i uzvikuje naredbe. Gledao sam kako odrasle muškarce dovodi do suza.

(Jutarnji.hr)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas