Oglas
· · Komentari: 0

"ON JE KAO PETAR PAN": Žena koja najbolje poznaje Bogdana Bogdanovića otkrila njegovu skrivenu stranu

Ona je njegova najveća podrška

1721814413_kosarka_kzn_24062024_0081.JPG
Foto: Ataimages.rs/ D.M.
Oglas

Bogdan Bogdanović, poznati košarkaš, predvodiće srpsku reprezentaciju na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu. Ovaj 32-godišnji sportista, omiljen među damama, imaće snažnu podršku na terenu. Ali, šta je to što ga čini posebnim van terena?

Bogdanović je poznat ne samo po svojim sportskim dostignućima, već i po svom privatnom životu. Povezivan je sa brojnim damama, uključujući teniserku Olgu Danilović i glumicu Jovanu Stojiljković. Međutim, on ističe da mu je porodica na prvom mestu.

Bojana Bogdanović, Bogdanova sestra, igra ključnu ulogu u njegovom životu. Kada je Bogdan otišao u Ameriku da nastavi košarkašku karijeru, Bojana je stavila svoj život u drugi plan da bi mu pomogla. Danas je angažovana u vođenju njegovog kampa i fondacije, pružajući podršku mladim talentima koji sanjaju da budu kao Bogdan.

Bogdan je jednom prilikom izjavio:

- Uvek smo bili zajedno, još od detinjstva. Imam u njoj neviđenog prijatelja. Žrtvovala je godinu dana svog života, posvetila se meni, pomogla mi oko organizacije života".

Bojana Bogdanović je nedavno u emisiji „Oko” opisala svog brata kao "detinjastog" i "kao neki Petar Pan". Priznala je da nije propustila nijednu utakmicu slavnog brata, pokazujući koliko je posvećena podršci njegovoj karijeri.

- Bodgan je i dalje detinjast. To mi se baš dopada kod njega. On je kao neki Petar Pan i uživa u tome – rekla je nedavno u emisiji „Oko” Bojana Bogdanović i priznala da nije propustila nijednu utakmicu slavnog brata.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas