Oglas
· · Komentari: 0

Okršaj poznatih dama: Nikol Kidman gurnula ruku Salmi Hajek - sve snimljeno (VIDEO)

Snimak Nikol Kidman i Salme Hajek obilazi internet

1728894827_b24a2d6a77bd7a151abd0c9e9d207ef72dd794c7.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nikol Kidman i Salma Hajek podelile su napet trenutak na reviji Balensijage tokom Nedelje mode u Parizu krajem septembra. 

Snimak dve velike zvezde sad je dospeo u javnost. Na njemu se vidi kako Nikol Kidman odguruje ruku Salmi Hajek koja je pokušavala da je navede da se okrene prema kameri. Ipak, izgleda se to Nikol nije dopalo, pa joj je jasno gurnula ruku.

Potom je Nikol poljubila Kejti Peri koja se tu takođe nalazila i razmenila nekoliko reči sa njom pre nego što je otišla. Nije jasno šta su australijska glumica (57) i Hajek rekle jedna drugoj, ali nakon što je Kidman otišla, Hajek je rekla:

- Da, molim te. Savet.

Ovo je bio prvi put da je Nikol Kidman viđena u javnosti od smrti majke početkom septembra.

BONUS VIDEO


Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas