Oglas
· · Komentari: 0

Novak Đoković je ovako govorio o proširenju porodice: "Život je pun divnih iznenađenja"

Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, nakon zlatne medalje na Olimpijadi u Parizu osvojio je sve što se u tenisu može osvojiti.

1723028792_a0aec61ea18f49aef501a9362c4d4c6ecee385af.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Novak Đoković, pored toga što je najveći profesionalac, među profesionalcima u svom poslu, vrlo je posvećen i temeljan otac, sinu Stefanu i ćerki Tari, koje ima sa suprugom Jelenom Đoković.

Nole je pre par godina u intervjuu za strane medije, govorio o tome da li postoji mogućnost o proširenju porodice.

- Teško pitanje, ja sam vrlo srećan sa dvoje dece u ovom trenutku, daću ti vrlo diplomatski odgovor, mi smo kao par za sada zadovoljni sa ovom situacijom, ali ću samo reći za sada - rekao je Novak, pa dodao:

- Nikad ne znaš, život je pun divnih iznenađenja, mi smo zahvalni Bogu što smo roditelji dvoje anđela, koji su naši učitelji. Oni nas uče kako da budemo u trenutku, kako da budemo srećni kao deca - istakao je Đoković, pa otkrio da je on više zaintresovan za proširenje porodice od supruge Jelene.

- Ja sam više zaintresovan za još dece od Jelene. Kada sam postao otac nisam ni znao koliko još više mogu da volim, dimenzija osećanja i ljubavi koje sam osetio tog dana kada se Stefan rodio bila je nešto što se ne može opisati. Svako ko je roditelj shvata tu bezuslovnu ljubav koju osećaš prema deci, ali i odgovornost. Tvoj život se potpuno promeni.

Novak je svestan da će njegova deca odrastati u drugim uslovima u odnosu na njega.

- Moja deca će odrastati u potpuno drugim životnim okolnostima. Tu su prednosti i mane toga. Prednosti, nikada nemaš glavobolje oko finansijske situacije, ali u isto vreme, ja mislim da postoji mogućnost za emotivne izazove, s obzirom da su deca čija jesu - rekao je Đoković u intervjuu sa novinarom Grahmanom Bensigerom.

(Blic)

BONSU VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas