Oglas
· · Komentari: 0

Novak Đoković je Jelenu zaprosio na nesvakidašnji način: "Počela je da paniči"

Jelena i Novak Đoković zajedno su skoro dve decenije

1717662468_912475bb5e2109bec46f4ef3e2e6cf386f47fbb0.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Bračni par Đoković jedan je od najskladnijih na našoj sceni. Novak i Jelena upoznali su se 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, a ljubav je opstala uprkos sim izazovima pred kojima su bili.

Na venčnu ljubav su se zakleli 2014. godine, a o njihovom venčanju pisali su svi svetski mediji. Kruna njihove ljubavi bili su Stefan i Tare. Novakova porodica je njegova najveća podrška na svakom takmičenju, a o skladnoj vezi često bruje svetski mediji.

Kako ju je zaprosio?

Ipak, zanimljiv je način na koji je Novak zaprosio Jelenu. Teniser je rešio da je zaprosi na najromantičniji način, ali se desio peh.

- Otišli smo na vožnju balonom. Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo "Hoćeš li da se udaš za mene?” Problem je nastao kada se balon zapalio, doduše ne tako jako. Jelena je počela da paniči. "O, bože. Imamo rupu u balonu" - otkrio je ranije teniser.

U želji da što pre ispravi situaciju, on se obratio vozaču balona, a onda se dogodila smešna situacija.

- Onda sam videla drugi balon na kojem se pojavila, kako sam tada mislila, reklama. Pomislila sam da li je on lud, šta će ova reklama u to doba, a onda sam tek pročitala šta piše. Okrenula sam se, a on je već klečao s prstenom - rekla je Jelena svojevremeno.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas