Oglas
· · Komentari: 0

"Nisam verovao da ću imati troje dece sa tri različite žene": Nikolas Kejdž o porodičnom životu

Razlika između njegovog najmlađeg i najstarijeg deteta je 30 godina

1720526240_profimedia-0874083945.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nikolas Kejdž dobio je troje dece iz tri braka i kako kaže nije mogao da pretpostavi da će mu život tako izgledati. On ima ćerku Avgust (22 meseca) i sinove Kal-Elu (18) i Vestonu (33).

- Svi su različita iskustva. Svako ima drugačiju majku. Nije ono što sam prvobitno mislio da će se dogoditi kada se zaljubim ili oženim – da ću imati troje različite dece sa tri različite mame – ali ipak se to dogodilo - počeo je Nikolas u razgovoru za The New Yorker.

Vestona deli sa bivšom Kristinom Fulton, Kal-El sa svojom trećom ženom Alis Kim, a Avgust sa petom ženom Riko Šibatom.

Kejdž je dodao da brine za svoju „veoma divnu“ ćerku, rekavši:

- Ovo su sve različiti nivoi brige, zaštite i preopterećenja“. Biti tata  za mene to nije umetnička forma, to je... Kako da to kažem? To je kao da dišem. Sve je u vezi sa njom. To je moj život - objasnio je.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas