Oglas
· · Komentari: 0

Nikol Kidman o novom erotskom trileru koji je snimila: "Nisam sigurna da imam toliko hrabrosti da gledam film"

Nikol Kidman kaže da je i do sada snimala vrlo eksponirajuće scene, ali da je sada prevazišla sve svoje okvire

1724924953_profimedia-0893850013.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

- Osećala sam se veoma eksponirano kao glumac, kao žena, kao ljudsko biće - počinje priču Nikol Kidman za Vaniti Feir kad opisuje kako je teklo snimanje njenog novog filma koji će premijerno biti prikazan na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu.

U pitanju je erotski triler pod nazivom "Babygirl" 

- U jednom trenutku sam pomislila, ne želim da me neko dodiruje. Ne želim više ovo da radim, ali sam u isto vreme bila primorana da to uradim. To je veoma čudan osećaj. To nije nešto što će svet normalno videti.

Sa njom se u glavnoj ulozi našao i Antonio Banderas, koji još uvek nije komentarisao film o kome se već sada mnogo govori.

Nikol još uvek nije videla film i nije sigurna da li će premijera Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji sledeće nedelje biti mesto za to.

- Mislim, u redu, ovo je napravljeno za veliki ekran i da se vidi među ljudima. To je žestoka gluma. Nisam sigurna da imam toliko hrabrosti. Napravila sam neke filmove koji su prilično eksponirajući, ali ne ovakvi - rekla je ona za Veneti Feir.

BONUS VIDEO


 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas