Oglas
· · Komentari: 0

"NIGDE NIJE MED I MLEKO": Đani se oglasio posle vesti da se njegov sin razvodi

Pevač otkrio pravu istinu o razvodu svog sina Marka

1713775494_1696929455_Foto-Ataimages.rs-Printscreen-Instagram-marko_____trajkovic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Nedavno je u medijima kao bomba odjeknula vest da se sin Radiše Trajkovića Đanija razvodi, međutim folker priznaje da u tome nema istine, iako ni u jednom odnosu nije sve savršeno.

- Ne, on se ne razvodi! Nigde nije med i mleko, naravno! Ja sam sa Slađom 29 godina u braku, nekad mi se ne dopada kako postavi tanjir i viljuške na stolu, pa se posvađamo, ali to su gluposti… Ne razvodiš se zbog jedne ružne reči, poruke ili bilo čega… Tako da je sa Markom i njegovom ženom sve u redu - rekao je Đani.

Podsetimo, nedavno se pojavila informacija da se mlađi sin folkera Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković navodno se razvodi.

Mlađi Đanijev sin, Marko i njegova supruga Minja, otpratili su jedno drugog sa Instagrama što je izazvalo sumnju da Trajkovići imaju bračne probleme.

Takođe, Minja je obrisala sve zajedničke fotografije sa suprugom i sklonila njegovo prezime.

Par se venčao u Hramu Svetog Save, a potom su napravili veliko gala slavlje u jednom prestoničkom restoranu gde su okupili i veliki broj poznatih ličnosti.

(Grand)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas