Oglas
· · Komentari: 0

NEVEROVATNA TRANSFRMACIJA: Andrija Kuzmanović DRASTIČNO SMRŠA pa se pohvalio na Instagramu

Pogledajte kako sada izgleda

1717663222_bdp_kzn_2612023_0100.JPG
Photo:ATA /A.A
Oglas

Talentovani glumac Andrija Kuzmanović juče je proslavio 40. rođendan, a na društvenim mrežama pokazao je kako sad izgleda, o čemu ne prestaje da se priča.

Andrija je prethodnih meseci doživeo potpunu transformaciju, pa se skinuo i podelio čime raspolaže.

- 40 je novih 20! - napisao je juče kratko u opisu objave Andrija Kuzmanović.

Kuzmanović je smršao preko 30 kilograma, a nedavno je pričao o tome.

foto: printscreen/intagram-andrijakuzmanovic

- Čekam dve uloge sada koje ne trpe više onu kilažu i ne trpe više onaj stil života, tako da ove godine ulazim u "srednjake" od 40 godina. Nemam više šta da pokažem sa onom kilažom - kazao je tad, pa istakao da je izbacio - samo alkohol.

 Nisam pio nikakve tablete, niti sam bio na posebnom režimu ishrane. U principu, tu alkohol dosta odigra. Moj posao je usko vezan, da uveče radim i posle toga idem u bife. Sad umesto piva, pijem limunadu ili pomorandžu - rekao je bio u emisiji "Ekskluziv Night".

Jednom prilikom otkrio je da je ovu radikalnu odluku doneo 2020. godine, ali da se tek sada vidi promena.

- Lakše idem kroz život, lakše radim, lepše mi je. Da je stres, samo bih se nagojio. Malo sam smanjio klopu i neke druge aktivnosti - rekao je glumac.

Podsetimo, glumac se prošle godine ostvario u ulozi roditelja, a iako je mesecima izbegavao da priča o ovoj temi iz privatnog života, nedavno je istakao da je roditeljstvo velika ljubav.

Blic 

Bonus video: 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas