Oglas
· · Komentari: 0

NESTALA SA SCENE NA VRHUNCU SLAVE: Naša pevačica promenila ime i posao, evo čime se sada bavi

Madam Piano danas se bavi drugim poslom, a mikrofon je ostavila još na vrhuncu slave.

1722517093_123123.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

LJiljana Rančić, poznata je pod umetničkim imenom Madam Piano, veliku slavu stekla je pre više od dve decenije kada se pojavio njen čuveni duet sa Italijanom Frankom Masijem, a reč je o numeri "Eternal love". Pesma je vrlo brzo postala hit, a i dan danas se sluša.

Uprkos tome što joj je karijera krenula uzlaznom putanjom, pevačica je rešila da se povuče sa estrade, 2003. godine.

Već odmalena je naučila da svira violinu i pokazivala je zanimanje za muziku. Prvi nastup je imala 1991. sa Anom Sofrenović. Godine 1993. pobedila je na festivalu Beogradsko proleće sa pesmom Sanjam.

Godine 1997, sa tadašnjim suprugom Dejanom Škopeljom objavila je svoj debitantski album i snimila obradu pesme "Yellow Flower" Lorine Maknit. Pesma Eternal Love, koju je snimila sa italijanskim pevačem Frankom Masijem, postala je veliki hit.

Povukla se 2003. sa muzičke scene ističući da je javni život opterećuje.

U međuvremenu je počela da radi kao profesorka džez-pevanja u srednjoj muzičkoj školi u Beogradu, kao i u jednoj školi u Novom Sadu.

Iz braka sa tadašnjim kolegom Dejanom Škopeljom, članom bendova U škripcu i Babe, dobila je ćerku Lunu. Potom se udala za Marka Nedeljkovića i sa njim ima sina Luku.

Osim profesurom, bavila se i astrologijom. Izdala je knjigu koja se bavi astrološkim temama. Stekla je Međunarodnu profesionalnu astrološku sertifikaciju i diplomirala na astrološkom institutu Johannes Kepler.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas