Oglas
· · Komentari: 0

"NEKA LEČE DEPRESIJU": Ana Rajković na meti kritika jer se pojavila na slavlju povodom rođenja svoje ćerke

Ana Rajković je pre nekoliko dana na svet donela ćerkicu Noru, a Predrag Rajković je tim povodom organizovao slavlje na kom se i ona pojavila

1726060321_Foto-Printscreen-Instagram-ana.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - rajkovic__ana
Oglas

Anu Rajković, suprugu fudbalera Predraga Rajkovića, napali su na mrežama jer se samo nekoliko dana nakon porođaja pojavila i na slavlju koji je organizovao njen muž, povodom prinove, odnosno ćerkice Nore.

Iako je prošlo samo 5 dana od porođaja, Ana je smogla snagu da se dotera i proslavi sa svojim najbližima, gde se i obratila prijateljima i porodici.

Snimak sa proslave je postao veoma viralan, a nju su mnogi napali zbog dolaska.

Ana je sada, odgovoarajući na pitanja svojih pratilaca, dala i odgovor na optužbe pojedinaca.

- Šta kažeš na raspravu oko toga da li si trebala biti na žurci ili ne? - glasi pitanje.

Ana je kratko i jasno pojasnila korisnicima društvenih mreža, zbog čega se samo pet dana posle porođaja pojavila na slavlju:

- Na slavlju sam se pojavila samo kako bih se zahvalila svim našim prijateljima i zaigrala dve pesme koje smo dugo čekali. Između dva obroka, brzinski - napisala je ona, pa dodala:

Foto: Printscreen/ Instagram - rajkovic__ana

- Zaista mislim da bi svaki muškarac trebalo da bude uz svoju ženu na porođaju. Da je sačeka da proslave zajedno i da zajedno odgajaju dete. Tako da, svaka žena koja mi je zamerila neka sve radi sama i neka leči depresiju, ja stvarno ne želim - napisala je.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas