Oglas
· · Komentari: 0

NEĆETE JE PREPOZNATI: Evo kako je kraljica Kamila izgledala kada je zavela kralja Čarlsa (FOTO)

Uvek upoređivana s princezom Dajanom, jednom od najvoljenijih žena u istoriji pop kulture, kraljica Kamila nije imala mnogo šanse, ali je ona u mladosti bila devojka u čijem su društvu svi želeli da budu

1721826106_d1f5ad2de57b16858e5da9bad3fb49a129875364.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kraljica supruga već godinama uživa veliki ugled i spada u najvoljenije članove britanske kraljevske porodice, sudeći po anketama na Ostrvu, ali znamo da uvek nije bilo tako.

Budući da je Čarls tokom čitavog braka s njom varao princezu Dajanu, obožavanu i prozvanu "narodnom princezom", Kamila je dugo imala lošu reputaciju i čak nije smela mesecima da izađe iz kuće posle smrti ledi Di.

Iako uvek u drugom planu kada se upoređuje sa slavnom princezom Dajanom, Kamila je u mladosti važila za pravu zavodnicu, pa niko nije bio iznenađen kada su se pojavile glasine da je Čarls, tada prestolonaslednik, u vezi s mladom devojkom koja se kretala u najvišim društvenim krugovima.

Imala je nekoliko ljubavi koje su obeležile kraj šezdesetih i početak sedamdesetih, a sa samo 17 godina je bila glavna zvezda svake viđenije žurke tokom šezdesetih.

Kako je Džesiki Džejn, autorki knjige "Vojvotkinja od Kornvola, njene priče i tajne", rekao Kevin Burk, nekadašnji dečko kraljice Kamile, ona je bila sjajno društvo za provod i svi su želeli da budu u njenom društvu.

 

– Svake večeri bismo popili po dva ili tri koktela i išli na ples, imali smo izbor od nekoliko plesova vikendom na selu – ispričao je. – Bila je to najbolja zabava, a ja sam imao najbolju partnerku koju biste mogli poželeti. Kamila je bila izuzetno popularna i, iako nije bila lepotica, bila je vrlo privlačna i seksi.

(Glossy)

BONUS VIDEO:

 

  Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas