Oglas
· · Komentari: 0

"NE PLANIRAJU DA SE VIDE SA NJIM": Princ Hari se vraća u Britaniju, a Vilijam i Kejt nemaju nameru da ga sretnu

Princ HAri dolazi u Veliku Britaniju sledećeg meseca, a kako izvor blizak kraljevskoj porodici navodi, Vilijam i Kejt se neće videti sa njim

1713339533_Ftoo-Profimedia-Kejt-Vilijam-i-Hari.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Izgleda da će se vojvoda od Saseksa vratiti u Veliku Britaniju sledećeg meseca, ali britanski mediji pišu da nema zakazanih planova za sastanak princa Harija i princa i princeze od Velsa iz "veoma ličnog razloga“.

Hari će u Londonu prisustvovati službi povodom 10. godišnjice Igara Invictus u katedrali Svetog Pavla 8. maja, ali je otkriveno vrlo malo detalja, uključujući da li će se vojvotkinja od Saseksa pridružiti svom mužu u Velikoj Britaniji i da li će biti sastanaka između Harija i drugih članova njegove porodice.

- Vilijam i Kejt se veoma svesno fokusiraju na pozitivnost i oporavak - rekao je izvor za OK!

- Hari treba da dođe u London početkom sledećeg meseca, ali još uvek nemaju u planu da se sretnu s njim. Pružio je ruku i poslao najbolje želje, ali čini se da bi sastanak mogao biti malo preranjen - dodao je izvor.

- Još se raspravlja o tome da li će mu se Megan pridružiti sa decom iz bezbednosnih razloga. Ako se to dogodi, sastanak bi mogao biti zakazan isključivo zbog dece.

Nakon što je princeza od Velsa hrabro podelila vest o njenoj dijagnozi raka, princ Hari i Megan su u izjavi uputili svoje dobre želje za njeno ozdravljenje.

- Želimo zdravlje i izlečenje Kejt i porodici i nadamo se da će to moći privatno i u miru.

Iako se mnogi možda nadaju ponovnom okupljanju, bivša kraljevska dopisnica Bi-Bi-Sija Dženi Bond ističe zašto sada nije najbolje vreme i zašto bi "najljubazniji“ izbor koji bi Megan mogla da napravi bio da se za sada kloni Velike Britanije.

- Mislim da je malo verovatno da će mu se Megan pridružiti u službi s obzirom na Harijevu zabrinutost za bezbednost i tekuće porodične tenzije. Ne mislim da bi njeno prisustvo olakšalo bilo kakve poteze pomirenja. Mislim da bi, s pravom, bila nervozna zbog prijema koji bi mogla dobiti od bilo koje javnosti okupljene ispred katedrale - rekla je Dženi za OK! i dodala.

- Ovo nije vreme da ni kralj ni princeza moraju da se nose sa porodičnim razdorima. Trenutno imaju previše na svojim tanjirima. Tako da bi Meganin najljubazniji gest bio da joj pošalje najbolje želje, ali da se kloni sada.

Hari je pokrenuo Invictus Games još u martu 2014. u areni Copper Bok u Londonu kako bi proslavio povređene vojnike i žene i trenutno je u „pregovorima na nivou vlade“ da ih ponovo ugosti u Velikoj Britaniji nakon što je britanska vlada dala ponudu od 26 miliona funti. biti domaćin igara u Birmingemu 2027.

Izvor dodaje da se londonska služba za 10. godišnjicu doživljava kao način da Hari i Megan počnu da se vraćaju u javni život.

- Ovaj događaj se smatra veoma važnim delom rehabilitacije Harija i Megan. Na to se gleda kao na važan događaj koji je skoro jednak onome što bi preduzeli članovi kraljevske porodice - rekao je izvor.

(OK!/ Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas