Oglas
· · Komentari: 0

"NE DOZVOLJAVAM DA BUDEM KUKAVICA" Anica progovorila o potencijalnom venčanju sa Lazom Ristovskim

NJihova ljubav naišla je na brojne osude, a o negativnim komentarima dugo su ćutali

1721396418_99880_ristovksk_ig.jpg
Foto: Antonio Ahel/ATAImage
Oglas

Glumac Lazar Ristovski (71) je prošle godine šokirao javnost kad je potvrdio vezu s 39 godina mlađom partnerkom Anicom Lazić. Nedugo pre nego što su započeli vezu, glumac se rastao od supruge Danice, s kojom je proveo 42. godine.

Lazar i Anica zajedno su glumili u filmu "Drim Tim", a sada i u seriji "Popadija". Prema podacima s njenih društvenih mreža, studirala je psihologiju u Italiji, tačnije, u Padovi. Završila je jednu beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu.

NJihova ljubav naišla je na brojne osude, a o negativnim komentarima dugo su ćutali. Ipak, Anica je ranije ove godine gostovala u emisiji "Premijera", te progovorila o potencijalnom venčanju i otkrila kakva je u ljubavi.

"Ja nisam puno maštala o venčanju kad sam bila devojčica, niti mi je danas to vrlo važno. Ja to više gledam kao formu, a meni je važnija suština. Nama ženama godi da nosimo venčanice. Ne patim za tim da se udam, važnije mi je da živim suštinu ljubavi, a to već imam, hvala Bogu", rekla je pa dodala:

"Sebi sam dala obećanje da ću u ljubavi biti hrabra, tu ne dozvoljavam da budem kukavica i uvek radim onako kako moje srce traži."

(Sory.hr)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas