Oglas
· · Komentari: 0

NAŠA POZNATA VODITELJKA SE VRAĆA NA SCENU: Povukla se pre 5 godina, a sada je odlučila da otkrije razlog

Popularna voditeljka progovorila o razlozima povlačenja sa televizije.

1726651329_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-rada.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Voditeljka Rada Radenović vratila se na male ekrane, a sada je otkrila zbog čega je bila u medijskoj ilegali proteklih godina.

Naime, Rada je sada posle duže pauze u "Amidži šou" otkrila da se povukla sa scene kako bi se posvetila drugim stvarima u živo  tu.

Ona se posvetila porodici i radila kao PR, a sada je istakla da joj je prioritet bio da sina izvede na pravi put.

- Izgleda da jesam, od 2001. godine tačnije, to je 23 pune godine i veliko mi je zadovoljstvo što sam deo ove velike porodice - rekla je Rada.

- Nestala sam na pet godina, bavila sam se nekim drugim stvarima, malo PR-om, malo mojom malom porodicom, mojim sinom, on je sada srednja škola, a ja sam ga u periodu moje pauze izvela što bezbolnije na pravi put - rekla je Rada.

Rada je naglasila da je porodični život bio ključni razlog za njen privremeni odlazak sa televizijske scene. Kao majka, želela je da obezbedi stabilno okruženje i podršku svom sinu tokom osetljivog perioda odrastanja.

Povratak emisije "City" na male ekrane, označio je i povratak Rade Radenović na scenu. NJen doprinos televizijskoj industriji tokom proteklih 23 godina obeležio je mnoge generacije, a njen povratak je dočekan sa oduševljenjem među vernim fanovima emisije.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas