Oglas
· · Komentari: 0

NAJVIŠE ŽENE HOLIVUDA: Iako se to preko malih ekrana ne vidi, ove glumice imaju natprosečnu visinu (FOTO)

Pored toga što privlače pažnju svojom lepotom i talentom, ove glumice ne ostaju neprimećene i zbog visine

1716799161_Foto-Printscreen-Instagram-sigourneyweaverworld-Profimedia.jpg
Foto: Printscreen/ Instagram - sigourneyweaverworld, Profimedia
Oglas

Možda na prvi pogled ne deluju tako, pogotovo u filmovima gde se za izrazito visoke glumice biraju jednako visoki partneri, ili se scena i kadrovi snimanja nameste tako da razliku u visini gledalac uopšte i ne primeti.

Iako smo navikli da manekenke imaju visinu iznad proseka, postoji i lista holivudskih glumica koje imaju zavidne centimetre, iako su retke bile zadirkivane zbog toga ili im je teško da pronađu odgovarajuću veličinu odeće, ove lepotice svakako privuku pažnju na svakom crvenom tepihu.

Uma Turman

 Lepa holivudska glumica Uma Turman najviše je poznata po filmovima 'Pulp Fiction' i 'Kill Bill', a štikle na crvenom tepihu često izbegava upravo zbog svoje natprosečne visine, posebno po holivudskim standardima, od 181 centimetar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uma Thurman (@umathurman)

Gvendolin Kristi

Britanska glumica proslavila se ulogom hrabre i snažne Ser Brijene od Tart u 'Igri prestola', a glumila je i u 'Ratovima zvezda'.

Ono što mnogi ne znaju jeste da je Gvendolin sa svojih neverovatnih 190 centimetara jedna od najviših ženskih poznatih ličnosti uopšte, a u jednom intervjuu za strane medije je otkrila da su joj se drugi često rugali zbog visine dok je bila mlađa.

Sigurni Viver

Talentovana holivudska glumica i zvezda 'Avatara' je još jedna natprosečna glumica. S obzirom na njenu visinu od 182 centimetra, ne čudi što Sigurni uloge jakih akcionih heroina zaista savršeno pristaju.

Elizabet Debicki

Australijska glumica Elizabet Debicki proslavila se ulogom u filmu 'Veliki Getsbi', a tumačila je i princezu Dajanu u seriji 'Kruna'. Sa 190 centimetara, ona je jedna od najviših poznatih ličnosti.

Ajrlend Boldvin

Ćerka poznatog glumca Aleka Boldvina, glumila je u filmu 'Grudge Match' 2013. sa Robertom De Nirom i Silvesterom Staloneom, a takođe je igrala Medlin u filmu 'Mračni neprijatelj' iz 2020. Ova lepotica je visoka 185 centimetara.

 

 

(Glossy)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas