Oglas
· · Komentari: 0

"MISLILA JE DA SAM OBIČNA PEVALJKA SA SELA": Rada Manojlović nikada nije bila prihvaćena u porodici bivšeg dečka

Rada Manojlović je pre nekoliko godina za bivšeg dečka rekla "on je za mene mrtav"

1717410579_Foto-Ataimages.rs-Rada-Manojlovic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Pevačica Rada Manojlović je na početku karijere u Grandu bila u romantičnoj vezi sa Milanom Stankovićem. Nakon nekoliko godina veze par je raskinuo, a Rada je stupia u vezu sa košarkaškim agentom Momirom Gajićem.

Rada je sama priznala da je zbog Momira ostavila pevača Milana Stankovića, a prljav veš iz njihove veze isplivao je tek posle raskida nakon tri godine zabavljanja. U ispovesti nakon raskida Momir je poručio: “Rada je dokaz da ne treba biti sa pevačicom”, nakon čega se oglasila i ona:

- Sa bivšim dečkom raskinula sam pre pet i po meseci i ne bih mu dodatno poklanjala pažnju. Za mene je mrtav. Na tu priču bih stavila tačku, a on će ostati poznat kao bivši dečko Rade Manojlović Pored moje karijere, smetala nam je i daljina. U vezi je bilo i prelepih trenutaka, ali i daljina je učinila svoje. On živi i radi u Americi, a ja u Srbiji. Neko vreme smo uspevali da uskladimo obaveze i viđamo se, ali česta razdvojenost je presudila - rekla je Rada i osvrnula se i na to da je njegova sestra nikada nije prihvatila zato što je folk pevačica sa sela.

- Nikad me nije cenila ni poštovala. Mislila je da ih nisam dostojna, ja jedna obična folk pevaljka, i to sa sela. Kud ćeš gore! Ja sam njoj bila kriva što sam živa. Ona je kraljica, neka je živa i zdrava - otkrila je tada Rada za domaće medije.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas