Oglas
· · Komentari: 0

Megan Markl u "tihom luksuzu" za njen i Harijev najnoviji intervju: Evo koliko ju je koštao (FOTO)

Megan Markl i princ Hari imali su prvi zajednilki intervju nakon onog koji su dali Opri 2021. godine kada su otkrili do tada nepoznate detalje o njihovom odnosu sa Harijevom porodicom.

1722595302_profimedia-0894932711.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Oni će sada razgovor voditi u pravcu sajber zlostavljanja, a intervju će se emitovati u nedelju.

Megan je kao i uvek došla vrlo svedeno obučena, ali ništa manje luksuzno. Prema pisanju britanskog magazina Hello samo za Kartijeovu ogrlicu je izdvojila oko 16.000 dolara i dok je pudersti komplet Ralfa Lorena iznosilo 1.900 dolara. Najnovije javno pojavljivanje savršeno odgovara njenom dosadašnjem stilu - nenametljivom, ali vrlo elegantnom. Kosu je pustila da pada u blagim talasima, dok na licu ima, kao i obično, malo neutralne šminke.

Detalji intervjua još uvek nisu poznati, ali je Hari nedavno govorio o tome da je još uvek zabrinut za bezbednost svoje porodice i da smatra da nisu bezbedni u Velikoj Britaniji.

- I dalje je opasno, i sve što je potrebno je jedan usamljeni akter, jedna osoba koja čita ove stvari da bi delovala na osnovu onoga što su pročitali. I da li je to nož ili kiselina, šta god da je. To su stvari koje me iskreno brinu. To je jedan od razloga zašto neću da vratim svoju ženu u ovu zemlju - rekao je Hari tokom novog intervjua za dokumentarni film "Tabloids on Trial".

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas