Oglas
· · Komentari: 0

LEPOTICA o kojoj su ISPRIČANE LEGENDE: Naša glumica OSTAVILA VERENIKA zbog ZORANA RADMILOVIĆA

Glumac Zoran Radmilović plenio je na sceni i osvajao srca publike neverovatnim talentom. Svaki put pozdravljen je ovacijama, a najveća podrška bila mu je supruga Dina Rutić Radmilović, koja je takođe bila glumica.

1713259168_1744331_screenshot-2_ff.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Lepotica o kojoj su ispričane legende rođena je 1943. godine u Dobrom Selu, kao ćerka glumačkog para Jože i Ivke Rutić. Brzo se našla na filmskom platnu. Lepoj Dini koja je odskakala od sredine, nudili su ulogu za ulogom, pa je sa samo 21 godinom kao studentkinja dobila glavnu ulogu u filmu "Prometej sa otoka Viševice" 1964. godine.

Biće moja žena

Dina je volela da na filmskom platnu gleda francuskog glumca Filipa Žerara, a o suprugu sa kojim je igrala u TV drami Moma Kapora "Provod", rekla je da je izuzetan glumac i radovala se njihovoj novoj saradnji. Jer je sa Zoranom bilo lako raditi.

Radmilovića je Dina brzo očarala pa su ostale upamćenje njegove reči: "Ova mala će biti moja žena". Izgovorio ih je naglas dok je ona prolazila pored njega, na putu do fakulteta. Ni ona nije bila ravnodušna prema njemu. Naprotiv. Ostavila je zbog njega verenika - visokog plavušana i udala se za 10 godina starijeg kolegu sa kojim je započela život u njegovom malom stanu.

Nije bilo teško Dini da zbog Zorana napusti ogroman i raskošan stan svojih roditelja. Nakon uloga u filmovima "Omnibus 3", "Most", ali i brojnih televizijskih pojavljivanja postala je jedna od najpopularnijih mladih glumica u Jugoslaviji.

Strogo pravilo

Venčali su se 1966. godine. Svedoci njihove ljubavi govorili su da su njih dvoje bili rođeni jedno za drugo. I imali su važno pravilo o braku - nikada u kući nisu pričali o poslu.

Zoran je sa mnogo ljubavi brinuo o svojoj supruzi koja je poput njega bila vedra i što je najvažnije, veoma skromna.

- Ja imam svega dovoljno i meni je lako da tako živim - govorio je Radmilović.

Naslednica

Kruna njihove ljubavi bila je ćerka Ana. Savremenici su neretko isticali da je bio posvećen otac. Vodio je dnevnik o odrastanju svoje jedinice sa kojom se često igrao "izmišljenih priča", koje je Ana morala da završi. Osmišljavala je tako i kako da tatu spase zmije u zoološkom vrtu.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas