Oglas
· · Komentari: 0

KO SU RODITELJI JELENE ĐOKOVIĆ: "Moja majka se lavovski borila u vrlo teškim uslovima"

Roditelje Jelene Đoković, za razliku od Dijane i Srđana Đokovića javnost nema često prilike da vidi, budući da su izabrali da privatnost zadrže za sebe.

1720866492_1598037_profimedia0384741284_ff.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Iako javnost verno prati svaki potez njihove naslednice, Miomir i Vera Ristić su za sve ove godine uslikani svega nekoliko puta. Takođe, Jelena nije često govorila o njima, a ipak svaki put kada ih je pomenula bilo je to sa puno ljubavi.

Jelena ima dve godine stariju sestru Mariju, a kako je otkrila najveći uticaj na njihovo odrastanje imala je njihova majka, koju je opisala kao lavicu.

- Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima - rekla je jednom prilikom Jelena.

Govoreći na temu muško ženskih odnosa, supruga našeg najslavnijeg tenisera otkrila je da je njen otac uvek bio velika podrška supruzi i da je ni u jednom momentu nije sputovao što je njihovoj porodici uvek davalo vetar u leđa.

- Najlepše od svega je što sam u ocu videla odobravanje i osnaživanje te mamine lavovske crte. Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju - rekla je Jelena.

Supruga našeg tenisera je danas na čelu Fondacije "Novak Đoković" i ponosna je mama Stefana i Tare.

(Kurir.rs/I.M.)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas