Oglas
· · Komentari: 0

Ko je verenik Lejdi Gage? Sinoć ga je prvi put predstavila javnosti (FOTO)

Lejdi Gaga i njen verenik, Majkl Polanski, debitovali su na crvenom tepihu na 81. Filmskom festivalu u Veneciji.

1725529182_profimedia-0904957357.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Gaga dugo nije želela da govori o privantom životu, niti da se sa svojim izabranicima pojavljuje na javnim događajima. Ipak, sada je napravila izuzetak i svetu predstavila verenika, biznismena Majkla Polanskog.

Da se verila smo saznali tokom Olimpijskih igara u Parizu kada je dotadašnjeg dečka u razgovoru predstavila kao verenika.

Pored toga što je došla sa izabranikom, Gaga je veliku pažnju privukla i izgledom kojim je još jednom dokazala da je kraljica ekstravagantne mode. Nosila je crnu haljinu ogromne balske suknje sa dubokim, koju potpisuje Dior. Na glavi je imala ogroman šešir kao detalj, a koji može da ponese samo neko poput Lejdi Gage.

Foto: profimedia

Ko je verenik Lejdi Gage?

Nakon što je prekinula veridbu sa Kristijanom Karinom, Lejdi Gaga je ponovo pronašla ljubav, sa biznismenom Majklom Polanskim. Prvi put su primećeni na novogodišnjoj zabavi 2020. u Las Vegasu, a svoju vezu su objavili u javnosti nakon što su zajedno proveli viken u Majamiju na Superboulu 2020. godine.

- Moji psi i čovek kojeg volim su ceo moj život - rekla je za The Hollivood Reporter u novembru 2021. u svom retkom komentaru o ljubavnom životu.

Gaga je izazvala glasine o veridbi u aprilu ove godine kada je primećena kako na prstu nosi masivni dijamantski prsten. Kasnije je potvrdila da su glasine tačne kada je nazvala Polanskog svojim "verenikom" na Olimpijskim igrama u Parizu.

Polanski je pohađao Univerzitet Harvard između 2002. i 2006. a diplomirao je primenjenu matematiku i računarstvo.

BONUS VIDEO


 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas