Oglas
· · Komentari: 0

KO JE SUPRUGA NENADA OKANOVIĆA: Popularni glumac ne voli da je pokazuje javnosti (FOTO)

Popularni glumac Nenad Okanović, koji je postao poznat igrajući sina Dragana u seriji "Selo gori, a baba se češlja", ne voli da u javnosti ističe članove svoje porodice i privatni život, pa mnogi ne znaju da je preko 26 godina zajedno sa suprugom Željanom, sa kojom ima dvoje dece.

1724231050_681e5959799761904e4f4a4e2662e6a713cdf978.jpg
Foto: V.Danilov/Novosti
Oglas

Željana i Nenad su se upoznali u drugom razredu gimnazije i kao srednjoškolci započeli vezu, a ove godine proslavljaju porcelansku svadbu - 20 godina braka.

Imaju dva sina, Danila i Trifuna, a glumac je svojevremeno priznao da mnogi nisu verovali da će njihova ljubav opstati. Ipak, par je dokazao suprotno.

- Zavoleli smo se u drugom razredu gimnazije i tada niko nije mislio da ćemo opstati. Željana je bila uzoran đak, a ja pomalo školska baraba. Imali smo sreću da se razumemo. Znali smo da ćemo se uzeti. I nije presudna samo ljubav, nego i poštovanje koje imamo i danas. Ne svađamo se, nikad se nije desilo da ne razgovaramo. Smatram da su takvo poštovanje i razumevanje presudni za dobar brak - rekao je glumac Nenad Okanović jednom prilikom.

Glumac često na društvenim mrežama pokazuje koloiko voli svoju suprugu i obasipa je komplimentima. Glumica je rođena 22. novembra, a Nenad ne propušta priliku i da joj javno čestita rođendan, pa je jednom prilikom uz fotografiju supruge napisao:

- Ako znam šta je ljubav, onda to znam zbog tebe. LJubavi srećan ti divan dan.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas