Oglas
· · Komentari: 0

KO JE PRVA ČOLINA LJUBAV? O toj romansi ona je progovorila decenijama kasnije

Čola i Jasna zaljubili su se sedamdesetih godina prošlog veka...

1724338848_380671_zdravkocolic05122004-3-_f.jpg
Foto: N.Fifić/Novosti
Oglas

 

Zove se Jasna Ornela Beri, ima 70 godina i ugledna je bosanskohercegovačka glumica.

Čola i Jasna zaljubili su se sedamdesetih godina prošlog veka, dok su oboje živeli u Sarajevu. No, o toj romansi ona je progovorila decenijama kasnije.

- Mi smo se upoznali jako mladi, davno. Odlazili smo na Skenderiju, u Dom mladih, koji je okupljao talente, tu su bili ne samo muzičari, već i glumci, slikari. Družili smo se i tu sam se prvi put zaljubila, pričala je Jasna za “Dnevni avaz”.

- Svi mi imamo prve ljubavi i uvek će postojati jedan deo u mom srcu koji je rezervisan sam za njega. Pogotovo zato što sam imala jedno predivno iskustvo koje ću pamtiti čitav život.

Putevi su im se nakon toga razdvojili, a onda su se posle rata ponovo sreli.

- Bio je to vrlo emotivan susret. Zdravko je osoba koja širi pozitivnu energiju, ima ono nešto. On je dobar čovek. Ja sam kod njega volela taj njegov nerv, tu iskru u oku koja ne prestaje.

- To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Posvetio mi je pesmu “Noć mi te duguje” – otkrila je prva ljubav Zdravka Čolića, koju smo gledali u popularnim filmovima i serijama kao što su “U zemlji krvi i meda”, “Grbavica, “Lud, zbunjen, normalan”...

(Gloria)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas