Oglas
· · Komentari: 0

Koliko se život princa Vilijama i princeze Kejt Midlton promenio od krunisanja kralja Čarsla: Zdravstvene dijagnoze tresu kraljevsku porodicu

2023. je bila naporna godina za princa i princezu od Velsa nakon krunisanja Vilijamovog oca 8. maja. Iako su neke stvari ostale iste za Vilijama i Kejt, u drugim aspektima njihovi životi su se promenili.

1714994669_profimedia-0867106170.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Preuzeli su nekoliko novih uloga kao rezultat smrti pokojne kraljice i dolaska Čarlsa na tron. Međutim, najočiglednija promena za članove kraljevske porodice je da Kejt mora da se povuče sa javnih dužnosti nakon operacije abdomena i dijagnoze raka.

Zdravstveni problemi Kejt Midlton

Princeza Kejt povukla se iz očiju javnosti u decembru 2023. godine, a u januaru je otkriveno da je podvrgnuta abdominalnoj proceduri, iako dalji detalji tada nisu objavljeni. Uprkos objašnjenju gde će Kejt biti, počele su da se pojavljuju spekulacije o tome gde se ona nalazi, što je izazvalo nekoliko teorija zavere. Princeza od Velsa je 22. marta podelila video u kojem je potvrdila da su testovi nakon operacije otkrili rak i da je počela da leči to stanje krajem februara.

Tako je Vilijam nastavio da obavlja kraljevske dužnosti sam nakon što je i njegovom ocu, kralju Čarlsu dijagnostikovan rak. 

Nije objavljeno kada se očekuje da će se Kejt vratiti na kraljevske dužnosti, uz izjavu u kojoj se samo kaže:

- Princeza će se vratiti na službene dužnosti kada joj njen medicinski tim odobri da to uradi. Ona je dobro raspoložena fokusirana je na potpuni oporavak.

Nove uloge

Vilijam i Kejt postali su princ i princeza od Velsa uoči kraljevog krunisanja pre godinu dana. Kejt je postala glavni komodor vazduhoplovstva flote, kraljevski počasni vazdušni komodor RAF Koningsbija i glavni pukovnik velške konjice. U međuvremenu, Vilijam je postao glavni pukovnik Mersijanskog puka, glavni pukovnik vojnog vazduhoplovstva i kraljevski počasni vazdušni komodor RAF Valleia. Osim vojnih uloga, Vilijam je takođe imenovan za Velikog majstora Reda Bata, a Kejt je postala kraljevski pratilac Reda časti.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas