Oglas
· · Komentari: 0

KAKO JE PRINC VILIJAM TREBAO DA SE ZOVE? Dajana sprečila kralja Čarlsa da mu da tako "robusno" ime

Princ Vilijam navodno je trebalo da dobije drugačije ime, ali njegova majka, princeza Dajana, uspela je da istera svoje, uprkos Čarslovom insistiranju

1725365725_Foto-Profimedia-CArls-i-Dajana.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Brak Čarlsa i Dajane nije bio na stabilnim nogama, a jedan od glavnih razloga jeste to što je on svih godina bio zaljubljen u svoju sadašnju suprugu, Kamilu Parker.

Dajana ih je nekoliko puta čula kada su razgovarali preko telefona, a navodno se žalila i samoj kraljici Elizabeti na ponašanje njenog sina. Međutim, kada je Dajana bila trudna sa Vilijamom, Čarls je po svaku cenu želeo da sina nazove Artur.

Jedan od autora kraljevske biografije, Robert Lejsi, izjavio je za magazin "Pipl" da je Dajana želela manje robusno ime za svog sina. Međutim, jedan od glavnih razloga navodno je bio i taj što je Čarls jednom prilikom izjavio Kamili da bi voleo da mu rodi decu, kao i da bi sina nazvao Artur. To je, navodno, Dajana čula, te ni pod tačku razno nije dolazilo u obzir da se to ime iskoristi za njihovog prvenca.

- Insistirala je svim silama da bude Vilijam, iako mu nikad nije otkrila da zna za njegov razgovor sa Kamilom - dodao je Robert.

Vilijamovo srednje ime je Filip, po sada pokojnom princu i dedi Filipu, i Luis, po Lordu Luisu Mauntbatenu.

(Informer)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas