Oglas
· · Komentari: 0

Kako danas izgleda Pamela Anderson? Glumicu mnogi ne bi prepoznali

Pamela Anderson se 90-ih godina smatrala jednom od najatraktivnijih glumica na svetu. Svetsku slavu je stekla ulogom u popularnoj seriji "Čuvari plaže", a od tada je često pod lupom javnosti.

1727508277_profimedia-0771277463.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Danas ima 57 godina i zalaže se za prirodan izgled, pa je u poslednjih nekoliko godina na javnim događajima viđamo potpuno nenašminkanu, što je u suprotnosti sa Pamelom od pre 20 i više godina. 

Nedavno je prisustvovala međunarodnom filmskom festivalu u San Sebastijanu, a mnogi će se složiti da glumica izgleda odlično i da je zadržala vitkost po kojoj je bila poznata.

Foto: profimedia

Pamela je rekla za Vog da više ne oseća potrebu da se takmiči sa mlađim glumicama i da je to jedan od razloga zbog koga je odlučila da odbaci šminku.

- Nešto me je nekako obuzelo i obukla sam se u ovu prelepu odeću i pomislila sam, ne želim da se takmičim sa odećom. Ne pokušavam da budem najlepša devojka u prostoriji. Osećam se kao to je samo sloboda.

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas