Oglas
· · Komentari: 0

"KAKO BRZO RASTU": Jelena Đoković podelila emotivnu fotografiju sa decom

Najbolji teniser Novak Đoković vreme provodi u NJujorku, uoči US Opena, gde je na nedavnom meču odneo pobedu

1725007598_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Printrscreen-Instagram-jelenadjokovicndf.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A. Printrscreen/ Instagram - jelenadjokovicndf
Oglas

Za to vreme, njegova supruga Jelena je sama sa decom, sinom Stefanom i ćerkom Tarom. Oni su izašli u večernju šetnju, a prizor koji se ukazao ispred njih naveo je Jelenu na suze radosnice.

- Bože, kako brzo rastu - napisala je Đokovićka, videvši njihove senke na podu, a Stefan i Tara su sve bliži njenoj visini.

Ovaj prizor Jelena je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu, uz emodži sa suzama u očima i srcima i dobila pregršt divnih komentara.

O vaspitanju dece

Jelena Đoković o vaspitanju dece, podsetimo, govorila je potpuno otvoreno, otkrila koja joj je glavna zvezda vodilja u ulozi majke i objasnila kako detetu uspostaviti granice i biti strog, a ujedno iznova pokazivati ljubav.

“To je sjajno pitanje, kao roditelj se često pitam kako da budem i dovoljno jasna našoj deci, i dovoljno autoritativna da zadržim određene granice koje ne mogu da pređu. Često mi je to teško ukoliko nisam emotivno regulisana i ukoliko me osećanja preplave. To je razlog zbog čega mnogi roditelji reaguju previše popustljivo ili strogo, deca nemaju balans i konstantnost od strane roditelja. Idemo iz jednog ekstrema u drugi. NJima treba normalno okruženje da bi mogli da se razvijaju”, rekla je Jelena jednom prilikom za medije.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas