Oglas
· · Komentari: 0

Jelena Karleuša ostala bez Instagram naloga: Oglasio se Zoran Birtašević i objasnio šta se dešava

Jelena Karleuša od juče ne može da se pronađe na društvenoj mreži Instagram

1714902059_738f091668531cbdd05d48e078a7394b31c98d84.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Po svemu sudeći pop diva Jelena Karleuša ostala je bez Instagram naloga, a njena publika tokom celog dana vidno je zabrinuta i ostavlja komentare na društvenim mrežama ispod objava fan stranica pevačice.

Nakon što je nastup u Crnoj Gori otkazan, Karleuša se u više navrata obratila javnost i obrazložila nezgodnu situaciju u kojoj se našla.

Sada je profil koji je brojao više od dva miliona pratilaca nestao je sa interneta.

Karleušin dugogodišnji saradnik i prijatelj Zoran Birtašević oglasio se na društvenoj mreži "X" i kratko objasnio: 

- Mnogo prijava sa bot profila razlicitih IP adresa JK insta naloga rezultiralo je privremenim problemom, koji trenutno rešavamo. Biće sve ok - napisao je Birtašević i bar na kratko smirio zabrinute fanove.

(Hello)

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas