Oglas
· · Komentari: 0

Izmene u "Zvedama Granda": Usledile brojne novine sa početkom nove sezone

Nova sezona najgledanijeg muzičkog šoua „Zvezde Granda“ je počela sinoć, a takmičenje ove sezone prate i nova pravila.

1727599665_34251b0fb419040b31b26485237bd8e795d9eedd.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube, Zvezde Granda, Ataimages,rs
Oglas

Voja Nedeljković, koji trenutno menja Sašu Popovića u sudijskoj stolici, je na samom početku objasnio nova pravila.

- Žiri između sebe ima paravane koji se spuštaju kada se glasa sa „da“ ili kada se pritisne panik taster. Postoje i paravani između članova žirija i tek na kraju pesme, kada kandidat završi, spuštaju se paravani - rekao je Voja, a potom dodao:

- Sa 3 ili više glasova kandidat ima pravo da bira mentora i to može biti neko od to troje koji su glasali za njega. Na primer, ko ima 6 panika automatski ispada, svi ostali idu u baraž.

Voja Nedeljković će se privremeno nalaziti na mestu Saše Popovića, a evo kako komentariše promene u samom takmičenju:

– Ove godine mi je najinteresantnije to što je Popović smislio da postoje paravani i članovi žirija ne mogu da prepisuju jedan od drugoga. Nema tih klanova koji ponekad inače zavladaju u emisiji, nego svako glasa za sebe. Sad imamo po prvi put priliku da vidimo da nisu oni baš tako unisoni kao u ranijim emisijama. I da ima ‘nekome se sviđa, a neko je protiv’, a ima i onih neutralnih. Onda vidiš da je to jako teška stvar – rekao je Voja u razgovoru za Grand.

(Grand)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas