Oglas
· · Komentari: 0

"IZJAVILA DA TUGOM TRUJEM NAROD" Eva Ras o rečima Mirjane Karanović

Glumica Eva Ras, poznata je po tome što javno iznosi svoje stavove ma kakvi oni bili, a u jednoj emisiji otkrila je kako koleginice reaguju na njenu tešku životnu priču.

1725194992_104884_6027-foto-printscreen-eva-ras-f_orig.jpg
Foto: Z.J.Mačak/Novosti
Oglas

Dotakla se Mirjane Karanović za koju kaže da je "mrzi", a tvrdi i da je to zbog toga što oplakuje ćerku koja je rano preminula.

- Mirjana Karanović me mrzi jer ceo život oplakujem svoju ćerku koja je preminula sa svega 24 godine. Čula sam je negde da je izjavila da tugom trujem narod, samo zato što patim za ćerkom - izjavila je glumica na Red TV.

- Što je došla u rijaliti, to je zabavni program, pa šta ako joj je umrla ćerka', svi su pričali, bila sam sama protiv svih. Spasila sam se tako što sam sve njih volela iako oni mene nisu, prala sam im gaće, kuvala, spremala za njima, za kravom Ružom i svim životinjama i volela sam ih, a onda su oni na neki način i mene zavoleli - otkrila je Eva. 

(N portal)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas