Oglas
· · Komentari: 0

Pojavio se i snimak: Princ Vilijam igra sa decom uz Tejlor Svift - ovakvog ga nikada nismo videli (FOTO/VIDEO)

Poznato je da Tejlor Svift ima fanove širom sveta, a među njima su sada sigurno i članovi britanske kraljevske porodice

1719060531_Untitled.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nakon navoda da je pricn Vilijam proslavio svoj 42. rođendan na koncertu čuvene Tejlor Svift, objavljen je i video koji to dokazuje,

Princ je snimljen kako uživa i pleše uz muziku pevačice koja je turnejom Eras osvojila svet. Sinoć je nastupila na Vembli stadionu u Londonu pred 90.000 fanova, a među njima su se našli i članovi kraljevske porodice, princ Vilijam sa decom, princezom Šarlot i princem Džordžom, piše britanski Hello.

@windsxrs The Prince of Wales and Zara Tindall was seen dancing to "Shake It Off" by Taylor Swift last night at Wembley Stadium. 🎥 kkinldn- TikTok | | #royalfamily #royals #princeofwales #princewilliam #windsxrs #taylorswift #theerastour #erastour #theprinceofwales #taylorswifttheerastour #zaratindall ♬ original sound - 𝐓𝐢𝐥𝐥𝐲

Video koji je podeljen na TikTok-u zabeležio je simaptični porodični trenutak, a vidi se i Šarlot kako nosi svetleću narukvicu.

Oni su se kasnije i fotografisali sa Tejlor Svift, a vidi se da je Šarlot bila posebno srećna.

BONUS VIDEO

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas