Oglas
· · Komentari: 0

ISTA MAJKA: Ćerka Ketrin Zite Džons i Majkla Daglasa krenula stopama roditelja (FOTO)

Ćerka Majkla Daglasa i Ketrin Zite Džons, Keris, krenula je stopama roditelja koji se svrstavaju u najbolje i najpoznatije glumce na svetu.

1727697401_profimedia-0776522158.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Želeći karijeru na velikom ekranu kao mama i tata, Keris (21) je pokazala svoj nedavni projekat, a ne može da se ne primeti koliko liči na majku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CZD (@carys.douglas)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CZD (@carys.douglas)

Ketrin je jednom prilikom u emisiji Dru Barimor rekla da su i Keris i sin Dilan odlučni da se bave glumom, nastavljajući porodičnu tradiciju.

- Njihova ljubav prema glumačkom zanatu je toliko jaka. Nikada nisu radili ništa profesionalno, ali bi voleli da se bave glumom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CZD (@carys.douglas)

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas važe za jedan od najstabilnijih parova Holivuda. Venčali su se 2000. godine i uspeli da sačuvaju privatan život od javnosti. U braku su već 24 godine koji je uspeo uprskog velikoj razlici u godinama. Naime, oni su rođeni istog datuma, 25. septembra, ali Ketrin Zita 1969. godine, dok je čuveni Majkl Daglas rođen 1944. godine.

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas