Oglas
· · Komentari: 0

ISAIJA UMESTO ILIJAN: Otkriveno zbog čega se Veljko Ražnatović u poslednjem trenutku predomislio u vezi imena za trećeg sina

Veljko Ražnatović je izvorno želeo sinu da da drugo ime, ali...

1718268340_1716974517_Foto-Z.-Knezevic-Ataimges.rs-A.A-Printscreen-Instagram-bogdanaraznatoviiic.jpg
Foto: Z. Knežević, Ataimges.rs/ A.A, Printscreen/ Instagram - bogdanaraznatoviiic
Oglas

Veljko Ražnatović nedavno je postao otac po treći put, a njegova supruga Bogdana ponovo je na svet donela sina.

Ponosni roditelji dečaku su dali ime Isaija, što je mnoge iznenadilo s obzirom da je Veljko pričao pre porođaja supruge da će sinu dati ime Ilijan.

Međutim, u poslednjem trenutku promenio je odluku, a kako Kurir saznaje za to je postojao poseban razlog. 

Kako se navodi, mali Isaija je ime dobio po ocu Isaiji, poznatom igumanu manastira Ilinje iz Šabačke eparhije. Veljko je na ovaj način hteo da iskaže veliko poštovanje i zahvalnost prema ovom monahu i duhovniku, pošto je pre desetak godina proveo nekoliko meseci kod njega u manastiru. Boraveći tada u ovoj svetinji u postu i molitvama, Veljko je pomagao manastirskoj bratiji u svim poslovima i dužnostima. Posebno se bio zbližio sa igumanom Isaijom, koji mu je nesebično pomogao svojim savetima i molitvama, što bokser nikad nije zaboravio.

Cecin sin je tokom boravka u ovom manastiru u blizini Bogatića zavoleo i životinje, a posebno pse, jer je otac Isaija u tom kraju poznat po tome što je u Ilinju napravio veliki azil za napuštene životinje. To se tada jako svidelo Veljku, koji je nekoliko godina kasnije u Titelu napravio i odgajivačnicu pasa, ali je i sam udomio napuštene životinje.

I Ceca bila u istom manastiru

Inače, i sama Ceca je više puta oboravila u Ilinju kako bi razgovarala sa ocem Isaijom, ali i prisustvovala svetoj tajni jeleosvećenja (molitvi za zdravlje gde se vernici pomazuju osvećenim uljem), a koja se u manastiru održava svake druge subote.

Kako su mediji svojevremeno pisali, folk zvezda je u ovom manastiru pronašla mir u izuzetno teškom vremenskom periodu za nju i njenu porodicu, neposredno pre odlaska u kućni pritvor 2011. godine.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas