Oglas
· · Komentari: 0

Hajdi Klum je u braku sa 16 godina mlađim muzičarem: Bio je u poznatom tinejdž bendu, ali danas izgleda neprepoznatljivo (FOTO)

Hajdi Klum je nakon dva razvoda sreću pronašla kraj Toma iz "Tokio hotela"

1725353739_profimedia-0902199335.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Manekenka Hajdi Klum (51) godinama je u srećnom braku sa 16 godina mlađim muzičarem Tomom Kaulitzom, koga se mnogi sećaju kao frontmena čuvenog benda "Tokio hotel".

Hajdi je sada podelila snimak povodom rođendana supruga, a uputila mu je i posebnu poruku:

- LJubavi mog života. 35 godina. Srećan rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Govoreći o njihovoj razlici u godinama, Hajdi je rekla za nemački Glamur:

- Imam 50 i više nemam 20. Nisam mlada devojka koja još ništa nije iskusila ili nema pojma o životu. Vreme neće stati za mene , a Tom me nikada neće dostići, ja ću uvek biti 16 godina starija, i svesna sam toga.

Nemačka manekenka kaže da razmišlja samo o sadašnjosti:

- Možda će mi to biti problem za 10 godina, možda mu se tada neće dopasti. Za 20 godina, imaću 70. Obično planiram budućnost – ali sa svojim mužem živim ovde i sada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Podsetimo, Hajdi ima ćerku Leni s Flaviom Brijatoreom, koja je krenula maminim stopama, dok je troje mlađe dece dobila u braku s britanskom muzičkom zvezdom Silom.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas