Oglas
· · Komentari: 0

Garnerova došla na rođendan Bena Afleka, ali se svi pitaju gde je Dženifer Lopez (FOTO)

Dženifer Garner primećena je juče kako izlazi iz kuće bivšeg supruga, Bena Afleka, u Brentvudu, gde je glumac nagrađen Oskarom slavio 52. rođendan.

1723807243_0f4ccfa75afbc1007fcbbc744627d498a4a9bc67.jpg
Foto: profimedia
Oglas

Glumica, koja sa Benom deli troje dece — Vajolet (18), Fina (15) i Semjuela (12), primećena je kako kolima napušta vilu.

Garnerova izgleda ležerno i šik, sa kosom skupljenom u rep, dok nije skidala osmeh i sve vreme je mahala fotorgafima.

Ben i Dženifer su bili u braku od 2005. do 2018. godine, a uspeli su da nakon razvoda održe prijateljski odnos, pa su često viđeni zajedno sa decom.

Foto: profimedia

Dok je Ben obeležavao rođendan, njegova sadašnja supruga, Dženifer Lopez, primetno se uzdržala od objavljivanja bilo kakvih slavljeničkih poruka na društvenim mrežama.

Umesto toga, podelila je niz glamuroznih snimaka sa proslave svog 55. rođendana u Hamptonsu prošlog meseca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Samo nekoliko dana pre Benovog rođendana, Dženifer Lopez je primećena u poseti njegovoj iznajmljenoj kući u Brentvudu nakon što je odvela Benovog sina u tržni centar. Ovo viđenje podstaklo je dalje spekulacije o stanju u njihovom braku, pogotovo jer se par mesecima suočava sa glasinama o razvodu. Ipak, o tome ni jedno ni drugo još uvek nisu govorili.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas