Oglas
· · Komentari: 0

Fotografija Dragana Nikolića koju do sada nismo mogli da vidimo: U društvu jedne od najlepših žena Jugoslavije (FOTO)

Dragan Nikolić ostao je upamćen po brojnim ulogama koje je odigrao u svojoj 51 godinu dugoj karijeri, sve dok nije preminuo 11. marta 2016. godine.

1725349387_44855ed340e12abbbec24278ee327cc7387a4682.jpg
Foto: Darko Dozet
Oglas

Jedna od upečatljivijih bila je u filmu "Bube u glavi" u kojem mu je direktna partnerka bila čuvena lepotica Milja Vujanović.

Jedna od najlepših glumica tadašnje Jugoslavije pored glume bavila se i modom, a uloga u ovoj romantičnoj drami reditelja Miloša Radivojevića bila joj je druga glavna u karijeri.

Milja je iza sebe ostavila dvoje dece, ćerku Mašu i sina Leona.

NJena ćerka je na društvenim mrežama objavila do sada nikada viđenu fotografiju njene majke i Dragana Nikolića koja je uslikana sedamdesetih godina prošlog veka.

Na njoj Gaga i Milja poziraju na balkonu jednog hotela.

"Mama i Gaga. Hvala gospođi iz Hrvatske koja nam je ovu sliku poslala", napisala je Maša pored fotografije. 

Milja je pred kraj svog života doživela tešku sudbinu.

U maju, 2000. godine Obrad Zejak, njen ljubavnik je pucao u nju, a nakon toga se prijavio za pokušaj ubistva. Mija je pala u komu, nakon koje se ipak izvukla, ali je ostala nepokretna i preminula je pet godina kasnije u Beogradu.

(Informer)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas