Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez slavi 55. rođendan: Ni traga od Bena Afleka

Dženifer Lopez je otpočela proslavu 55. rođendana, i to nekoliko dana ranije.

1721630319_profimedia-0891329055.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

U subotu, 20. jula, pevačica i glumica je priredila žurku na temu serije "Bridžerton" na imanju u Hemptonsu uoči njenog 55. rođendana, 24. jula

Mogli su se videti kamioni koji su prevozili nameštaj i cveće kako se uoči zabave, a brojni gosti su kasnije došli u odeći poput one iz pomenute serije.

Ipak, ni traga ni glasa od Bena Afleka. On je primetno odsutan, a par je poslednji put viđen u javnosti 5. juna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Prošle nedelje je par na prodaju stavio svoju raskošnu vilu na Beverli Hilsu od 68 miliona dolara, a još uvek nisu govorili o tačnim razlozima prodaje, kao ni o sve učestalijim glasinama o razvodu.

Do zvaničnog rođendana Dženife Lopez je ostalo još nekoliko dana, pa nam ostaje da vidimo da li će se tada možda pojaviti i Ben.

BONUS VIDEO

 


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas