Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez podelila pesmu na Instagramu i svi se pitaju da li ima skriveno značenje: "Ne treba joj niko da joj bude dobro" (VIDEO)

Dženifer Lopez se danas podsetila pesme "Promenite korak" (Cambia el Paso) koju je objavila 2021. godine i time podstakla spekulacije zagonetnom objavom na društvenim mrežama.

1720430874_profimedia-0846502963.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Ona je podelila isečak pesme u kojoj peva o muškarcu koji je ne zaslužuje, pa bi se mnogi zapitali da li je to možda neki prikriveni trag koji se odnosi na nju i Alfeka.

Pesma govori o promenama i preuzimanju kontrole nad svojim životom.

Kada se sa španskog prevede na engleski, jedan stih u pesmi uključuje: „On ne zaslužuje da je ima u naručju“.

Međutim, taj deo pesme nije bio deo isečka koji je Lopez objavila. Objava je usledila nekoliko dana nakon što je Lopezova provela praznike u NJujorku odvojeno od supruga Bena Afleka, koji je bio u Los Anđelesu.

Pomenutu pesmu je objavila samo nekoliko meseci nakon što je prekinuta njena veza sa Aleksom Rodrigezom. Lopez je prvobitno opisala objavu na Instagramu samo naslovom pesme, ali ga je u roku od nekoliko sati promenila u: „Srećna godišnjica Cambia el Paso".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Klip koji je Lopez objavila uključuje samo predrefren i refren, u kojima ona peva „Uno, dos, tres, uno, dos tres, avanza“, što u prevodu znači „jedan, dva, tri, idi napred“.

"NJen život je sada bolji bez njega… ne treba joj niko da bude dobro / Ona ne propada, ona ne propada“, nastavlja se dalje pesma.

Zvezda Marri Me objasnila je značenje pesme na SiriusKSM-ovom Pitbull's Globalization 2021.

- Pesma govori o promeni i ne plašenju da se napravi korak. Ako nešto nije kako treba, šta god da je to u tvom životu, samo napravi taj pokret i zapleši - rekla je ona tada.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas