Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Aniston otvorila vrata svog doma na Bel Eru: Prozori od poda do plafona i gomila biljaka (VIDEO)

Dženifer Aniston je retko kad pružala uvid u svoj dom

1728291113_Untitled.jpg
Foto: Profimedia/ Jennifer Aniston/ Instagram/ printscreen
Oglas

Dženifer Aniston je pratiocima na Instagramu otvorila vrata svoje otmene kuće na Bel Eru, naselja na Beverli Hilsu u kome uglavnom žive poznate ličnsoti.

Zvezda "Pirjatelja" na video-snimku uživa u udobnosti svog doma dok psima čita novu knjigu za decu koju je nedavno objavila.

Na snimku Aniston nosi crnu haljinu midi dužine, koju je uparila sa nekim avijatičarskim naočarima dok je sedela na stoličici ispred velikog televizora u dnevnoj soibi. 

Dok se kamera kretala po sobi, u prostoriji tamnijih tonova, odmah do dnevne sobe nalazi se prostrana kuhinja u okvoru koje je i deo za vino, a prisutan je i veliki kamin.

Glumica je kuću, koja joj je postala dom, kupila za 12 miliona dolara dok je bila u braku sa sada bivšim mužem, Džastinom Teruom u avgustu 2015. godine.

Neke od karakteristika kuće uključuju bazen, otvoreni dnevni boravak i kokošinjac.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas