Oglas
· · Komentari: 0

Džejson Momoa i Lisa Bonet su zvanično razvedeni: NJihov razvod je i dalje iznenađenje za svet

Poznati par je stavio tačku na brak nakon skoro dve decenije ljubavi

1720538705_profimedia-0478370727.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Džejson Momoa i Lisa Bonet su zvanično razvedeni.

Bili su u braku više od sedam godina, a u vezi preko decenije pre nego što su se venčali, te je njihov razvod bio veliko iznenađenje.

Bonet, čije je zakonsko ime Lilakoi Mun, podnela je zahtev za razvod u januaru, dok se kao datum  razdvajanja para navodi kao 7. oktobar 2020, više od tri godine ranije.

Vest o razvodu je do njihovih fanova stigla 2022. Razvod je protekao najbrže što je pravno moguće i prošao bez spora, piše ABC.

Dogovorili su se kako da podele imovinu, a imaće zajedničko starateljstvo nad ćerkom (16) i sinom (15). Momoa (44) je najpoznatiji po ulogama u filmovima „Akvamen“ i „Igri prestola“. Bonet (56) je bio zvezda „The Cosbi Shov“, „Drugačiji svet“ i filmova „ High Fideliti“ i „Državni neprijatelj“.

Momoi je brak sa Bonet bio prvi, dok je ona bila udata za rokera Lenija Kravica i sa njim ima ćerku, glumcu Zoi Kravic.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas