Oglas
· · Komentari: 0

"BUDE LI NASTAVIO DA JE UGROŽAVA... ": Dragana Mirković je molila da ćuti, ali Karleuša je odlučila da sve kaže javno

Jelena Karleuša se pojavila u centru Beograda i odgovorila na brojna pitanja okupljenih novinara, a između ostalog se dotakla i razvoda njene koleginice i priijateljice Dragane Mirković

1713279059_Foto-Ataimages.rs-PRintscreen.jpg
Foto: Ataimages.rs, Printscreen/ Instagram - dragana_mirkovic
Oglas

Poznato je da Jelena Karleuša nema dlake na jeziku i da se ne plaši da kaže sve što misli, pa je tako bilo i ovog puta.

Ona se pojavila u centru Beograda u neverovatnom izdanju. Nosila je ljubičastu providnu haljinu koja mami uzdahe, ali njen nepogrešiv stajling nije jedino što je privuklo pažnju.

Foto: Ataimages.rs

Jelena je okupljenim novinarima odgovarala na brojna pitanja, a između ostalog se dotakla i razvoda njene koleginice i prijateljice Dragane Mirković. 

- Nedavno sam napisala vezano za svakodnevno ružno istupanje jednog muškarca prema svojoj ženi. Smatram da muško mora da ima jedan odnos prema ženi, pogotovo prema onoj koja mu je rodila decu, ali i ako nije, prema majci, supruzi, devojci, ćerki, komšinici. Odnos prema ženi se izuzetno pokvario. Napad na ženu od strane muškarca nije muški, nije šmekerski, to ne rade pravi muškarci. Razvod treba da bude stvar između dve osobe u četiri zida - rekla je pop diva, pa nastavila:

- Kada je reč o Dragani Mirković, ona je moja velika prijateljica, doživljavam je kao člana porodice i mnogo mi je žao zbog svega kroz šta prolazi. Možda će ljutiti što pričam na ovu temu, ali ona je mene zamolila da ne reagujem na provokcije od njenog supruga upućene meni, te da ne pričam na ovu temu, da je ne branim, ne favorizujem, što govori o njoj, ona je velika dama i gospođa koja ne želi da se o tome priča. Ja sam jako protektivna prema ženama, kada vidim da se neko ružno ponaša prema ženi koja ti je rodila decu, imam potrebu da branim. Bude li nastavio na bilo koji način da ugrožava Draganu, ja ću javno sigurno stati u odbarnu moje drugarice Dragane.

- Ne znam šta se dešava muškarcima, čast izuzecima, ali žene moraju da budu zaštićene i privilegovane. Sada oni imaju onu priču da žene žele ravnopravnost, da, ali mi nikada ne možemo da budemo ravnopravni u emocijama. Možete da ne volite žene, ali morate da ih poštujete, a tako bi trebalo da bude i u razvodu. Kada je reč o javnim ličnostima koje se razvode, sigurna sam da su žene javne ličnosti posebno ranjive jer su na stubu srama, znam po sebi, doživljavaju svaku reč o koja se napiše braku kao užasan napad i rušenje čitavog sveta - rekla je ona za prisutne medije.

Podsetimo, Dragana i Toni odlučili da stave tačku na brak, što je bila informacija koja je pogodila celu javnost. Mnoge Draganine kolege su se posle toga oglašavale, ali niko nije stao u njenu odbranu kao Jelena Karleuša.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas