Oglas
· · Komentari: 0
HRAM PRIRODE

DOM ZA POŽELETI: Elena Karić uložila u kuću preko milion evra, ali sama kreči i sređuje! (FOTO/VIDEO)

Radovi u novom domu uveliko traju.

1632727280_pjimage--8-.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko
Oglas

Elena Karaman Karić nedavno je kupila plac na Kosmaju, okružen šumom, kako bi imala potpunu privatnost. Za sređivanje kuće izdvojila je i pozamašnu sumu novca za prirodne materijale. Olakšavajuću okolnost predstavlja činjenica da je Elena dizajnerka nameštaja, pa će sama uređivati svaki detalj u domu.

Pročitajte još: IZAŠLI U JAVNOST: Princ Hari i Megan Markl ZAGLJENI U NJUJORKU, poslali poruku svim dušebrižnicima! (FOTO)

Život u skladu sa prirodom

U samoj srcu šume na Kosmaju, Elena Karaman Karić, sagradila je vilu koja ima više od 300 kvadrata, a sada završava poslednje finese kako bi mogla do kraja godine da se useli u novi dom.

- Elena je sama dizajnirala nameštaj, ali i neke antikvitete je već naručivala iz inostranstva, a koji su autentični i unikatni pa im je cena više desetina hiljada eva. Sada sama kreči dom, ali isto tako i oslikava zidove s obzirom na to da je to njen hobi koji gaji godinama. Veliku pomoć dobija od majke, ali i snova, ali isto tako želi koliko je moguće sve sama da završi. 

"U domu se nalazi posebna prostorija za njene rituale kojih se nije odrekla. Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a od cene koje je uložila zastaje dah. Čuo sam da je uložila preko milion evra. Kako za gradnju, tako za nameštaj i razne antikvitete i slike kojima će opremiti enterijer. Ona je veliki ljubitelj umetnosti, a dela vrhunskih majstora koštaju. Ne žali novac, samo da je opremi kako je zamislila - rekao je izvor upućen u celu priču."

Plan je da se u kuću useli sa sinovima, koji su navikli već na ovaj način života, jer je Elena već nekoliko godina živela na Kosmaju, na prethodnom imanju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas